budget_panorama
Här grips två personer i Arlandastad

Krögare anlitade torpeder

I söndags greps två personer i Arlandastad, de hade just misshandlat en man grovt i Sigtuna, de sitter anhållna tillsammans med en krögare som misstänks ha anlitat dem.

fraga_liberalerna

En krögare i Sigtuna ska ha anlitat två torpeder för att utföra en grov misshandel rapporterar Aftonbladet. Torpederna attackerade en man i Sigtuna på söndagen som fick föras till sjukhus med okända skador. I samband med flykten greps männen på väg 263 i Arlandastad. I bilen hade de blodiga verktyg och pengar.

Krögaren ska ha lejt torpederna för att hämnas en misshandel som skedde i fredags. märsta.nu rapporterade om en missandel i centrala Sigtuna. En man i 35-årsåldern frihetsberövades för misshandeln men denne dök upp på den aktuella krogen under söndagen. Då attackerades han av två män, skriver Aftonbladet. Hans slogs blodig med någon form av tillhygge.

Tre personer sitter anhållna, två för grov misshandel och en för anstiftan till grov misshandel. Enligt Aftonbladets källor ska krogägaren vara en av de tre anhållna och misstänkt för anstiftan. Pengarna som torpederna hade i bilen var betalning av krögaren och verktygen ska ha inhandlats på ett byggvaruhus tidigare under söndagen.

defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
meko_helsida
2020_helsida
manskold_helsida
centrum_helsida2020
kkdk_helsida
helsida
nrh
speedy_vinter2020_outsider
budget_outsider
kkdk_outsider
outsider
centrum_sommar_out
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
manskold_outsider
swedol_outsider