defacto_pan
Båthuset i Sigtuna tar plats i White Guide igen.Foto: Arkiv/Daniel Iskander
Sigtuna stadshotellFoto: Pressbild

Krogar med i White Guide igen

White Guide 2019 är här och bland de 600 krogar som listas så är två sigtunakrogar med.

rosta_sigtuna2

White Guide har listat 600 restauranger i landet som man anser håller en hög standard, bland dessa finns 1909 Sigtuna stadshotell och Båthuset. De båda köken har varit med i White Guide i många år och tar alltså plats igen. Betygen för samtliga listade krogar kommer att presenteras i samband med en gala 4:e mars.

varfest_helsida
nationaldag_helsida
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

rosta_sigtuna2
moderaternamaj
happyhomes_2019
eu_sap

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

v_eu_helsida
bonava_maj_helsida
nationaldag_helsida

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

sap_outsider_eu
sh_bovard_out
v_eu
connys
mp_eu_outsider
rosta_sigtuna
fme_outsider
oppning_outsider
nationaldag_out
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
nrh
bonava_maj_outsider
sh_oppet
moderaterna_maj_outsider
colorama_april