moderaterna_riksdag
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Krog får hålla öppet efter inspektion

Den krog som fick anmärkningar på grund av trängsel får hålla öppet.

centrum_artikel

En krog i Sigtuna fick anmärkningar för trängsel i torsdags. Krogen hade fram till idag tisdag på sig att vidta åtgärder för att minska trängsel och smittspridningsrisk av covid-19. I samband med en kontroll av kommunens miljö- och hälsoskyddsinspektör gavs tummen upp för insatserna:
– Miljö- och hälsoskyddskontoret gjorde ett uppföljande besök i dag tisdag och verksamheten hade åtgärdat alla punkter i föreläggandet. Det behövs inte fattas ett beslut om stängning, skriver Mathias Livén, miljö- och hälsoskyddsinspektör, i ett mail till märsta.nu

connys_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
dack-helsida
julmarknad_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

flygskola_helsida
oppethus_helsida
helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
julmarknad_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
oppethus_outsider
dack-outsider
nrh
mp-outsider
flygskolan_outsider