moderaterna_juni
Foto: Magnus Granhagen/Bingofoto

Krock på väg 263 – två personer till sjukhus

En taxibil och en personbil krockade på väg 263 i Märsta. Två personer skadades och fördes till sjukhus med ambulans.

Trafikolyckan på länsväg 263, i höjd med Brista, inträffades strax efter klockan 23 på tisdagen. En taxibil och en personbil var inblandade i olyckan. Vägen stängdes av under räddningsarbete. Två skadade personer fördes till sjukhus med ambulans. Enligt Lars Lindberg, ledningsbefäl på Storstockholms räddningscentral, handlar det om lindriga skador. Polisen kommer nu att utreda olyckan.

socialutmarkelse
valet2018

(S)-utspelet: Gröna ladan bevaras

Politik Om Socialdemokraterna hamnar i majoritet efter valet så avser man se till att Gröna ladan håller öppet och att Gröna ladans vänner kan fortsätta med bioverksamheten.

steningeslottsommar
EXTRA

Barn plockades upp ur bassäng

Blåljus Ett barn plockades upp ur en bassäng på Midgårdsbadet: - Det kom in som drunkning, några har räddat ett barn, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

Domen mot fritidsledaren

Kommunen om domen: Ska göra allt för att det inte ska hända igen

Nyheter Sigtuna kommun kommenterar domen mot fritidsledaren: - Jag är lättad att fritidsledaren nu är dömd, även om det givetvis är svårt för mig att bedöma om det är ett skäligt straff eller inte när offren är barn – barn som dessutom har varit i stark beroendeställning till sin förövare, säger Susana Olsson Casas, chef för Barn- och ungdomsförvaltningen.

happy_homes_juli
sap_valet2018
vuxenutbildning2

Tjuvarna tar inte sommarlov

Nyheter Tjuvar är mer aktiva under semestermånaden juli än övrig tid på året, den slutsatsen drar försäkringsbolaget IF: - Tjuvarna tar aldrig semester men med små medel kan skadan minimeras eller i bästa fall undvikas helt, säger Caroline Starck, informationschef på If.

EXTRA

Tillslag mot lägenhet

Blåljus Polis slog till mot en lägenhet på Västra bangatan under eftermiddagen: - Det är ett utredningsärende, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

EXTRA

Läkare ofredande patient

Notiser En läkare i kommunen har anmälts till Inspektionen för Vård och omsorg sedan han ska ha sexuellt ofredat en patient.

Extra

uppdaterad Bilar krockade i rondell

Blåljus Två bilar har krockade i Märstarondellen på väg 263: - Informationen jag har är att en kvinna ska vara skadad, uppger Stefan Malmberg, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral.

vuxentutbildning
objekt3
objekt2
veterankraft_standard
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
yearlingsales
connys
forskontor
outsider_defacto
outsider_moderat
sap_outsider
val2018
objekt4
sigtunavatten_standard