luciakroning_sh
Foto: Magnus Granhagen/Bingofoto

Krock på väg 263 – två personer till sjukhus

En taxibil och en personbil krockade på väg 263 i Märsta. Två personer skadades och fördes till sjukhus med ambulans.

oppethus_agy

Trafikolyckan på länsväg 263, i höjd med Brista, inträffades strax efter klockan 23 på tisdagen. En taxibil och en personbil var inblandade i olyckan. Vägen stängdes av under räddningsarbete. Två skadade personer fördes till sjukhus med ambulans. Enligt Lars Lindberg, ledningsbefäl på Storstockholms räddningscentral, handlar det om lindriga skador. Polisen kommer nu att utreda olyckan.

budget2019

Mer till skolor och äldreomsorgen

Politik Den borgerliga alliansen har lagt fram ett budgetförslag som ska gå igenom Kommunstyrelsen. I den ingår satsningar på förskola, skola, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg.

happy_homes_juli
oppethus_agy
EXTRA

Kameraövervakning införs i Valsta

Nyheter Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

defacto_host2018
sportfiskebanner2

Barnahus för brottsutsatta barn invigt

Nyheter Barn som blir utsatta för brott i bland annat Sigtuna kommun hänvisas till Barnahus Stockholm Nord som ligger i Sollentuna: - Ett sammanslaget Barnahus innebär fler ärenden under samma tak, berättar Anna-Karin Åberg, t f chef för individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun.

objekt4
komvuxq3_4
sbrf_sep
skridskoskola
colorama_vinter
outsider
objekt3
nrh_sigtuna
sportfiske_banner
objekt2
connys