defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Krock på 263:an förbi Ölsta

Det var begränsad framkomlighet mellan Märsta-Sigtuna under torsdagseftermiddagen.

centrum_artikel

Mellan klockan 16.30-18 var det kraftigt begränsad framkomlighet mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningar sedan en trafikolycka inträffat i höjd med Ölsta/Steningehöjden på väg 263. Två personbilar krockade, enligt uppgift hade ena bilen kört in i sidan på den andra. En stor räddningsinsats mobiliserades med polis, ambulans och brandkår. Två personer färdades i bilarna och det är oklart om någon behövde uppsöka sjukhus.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
meko_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

connys_helsida
coronapandemin

Coronakommission kan tillsättas

Politik Den samlade oppositionen bestående av Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet har fått igenom ett initiativärende i kommunstyrelsen om att tillsätta en Coronakommission.

speedy_vinter_helsida
januari_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

happyhomes_sommar2020

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

prima_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida
centrum_sommar_out
connys
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
prima_outsider
moderat_outsider_jan
nrh