arlandagk_panorama
Foto: MMS-Bild

Krock i Pinbacken

Två personbilar har krockade i Pinbacken i riktning mot Märsta under eftermiddagen.

rosta_sigtuna2

Två personbilar krockade i Pinbacken i riktning mot Märsta vid 15-tiden och stod i det högra körfältet under en tid. Bilarna orsakar mindre framkomlighetsproblem i eftermiddagsrusningen. Ingen person ska dock vara skadad och efter att fordonen bärgats var det åter fri framkomlighet.

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

rosta_sigtuna2
nationaldag_helsida

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

happyhomes_2019
oppning_helsida
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

nationaldag_helsida
varfest_helsida
mp_eu
bonava_maj_helsida
eu_sap
nationaldag_out
ridskola2019_outsider
moderaterna_maj_outsider
connys
v_eu
mp_eu_outsider
colorama_april
sap_outsider_eu
bonava_maj_outsider
defacto_outsider
sh_bovard_out
oppning_outsider
sh_oppet
fme_outsider
nrh
rosta_sigtuna