januari
Foto: SAS

Kritik mot fullsatt SAS-plan

SAS kritiseras för att flyga för fulla flygplan rapporterar Radio Stockholm.

centrum_artikel

Radio Stockholm rapporterar om att det är trångt ombord på SAS plan, ett plan från Helsingfors till Arlanda i söndags var packat berättar en resenär som bor i Väsby och arbetspendlar till Helsingfors. Han överväger dock att ta färjan över nästa gång om det är fullt. Han säger också att han kan tänka sig betala mer om SAS skulle minska antalet platser som kan bokas.

SAS uppger att man vidtagit en del coronasäkerhetsåtgärder genom att alla måste bära munskydd ombord, man har reglerat ombord och avstigning samt att luften renas vilket gör att det inte är stor risk att smittas ombord på ett plan. SAS avser flyga med så många som möjligt för att öka lönsamheten på flygningarna.

meko_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
januari_helsida
2020_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

connys_helsida
defacto_helsida
prima_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
connys
moderat_outsider_jan
meko_outsider
nrh
prima_outsider