defacto_pan2020
Polis utanför lägenhetshotelletFoto: Daniel Iskandar

Kriminaltekniker undersöker hotell efter mordförsök

Polisen genomför under morgonen en teknisk undersökning av platsen där en 30-årig man skars under natten.

centrum_artikel

Polis har spärrat av lägenhetshotellet där en man i 30-årsåldern under natten skars med trasig flaska. När märsta.nu anländer är tekniker på plats och genomför teknisk undersökning. Polisen uppger att den skadade fördes till sjukhus med allvarliga men ej livshotande skador. Det var i samband med en bråk som en man i 50-årsåldern skar 30-åringen. Mannen greps i samband med att patrullen anlände till platsen strax före midnatt. Bråket föranleddes av att de två männen blev oense.

sigtunastad_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

dackskiftarna_helsida
happyhomes_sommar2020

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider