centrum_jul_panorama
Foto: Insändarbild

Krisövning på Arlanda

Under dagen kommer det att genomföras en krisövning på Arlanda.

centrum_jul_artikel

Det kommer att vara en krisövning på Arlanda under dagen med en rad olika myndigheter som samverkar. Det kan förekomma extra synlighet av blåljuspersonal och fordon i samband med insatsen vilket inte behöver betyda att något har hänt. Polisen meddelar att verksamhet och flyg kommer att fungera precis som vanligt under övningen.

fme_oktober
trainingpartner_jobb_helsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

colorama_jul
julbord_helsida
sigtunavatten_standard

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

defacto_jul

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

greeknighthelsida
tp_helsida
happyhomes_2019
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
connys
julbord
greeknight_outsider