bostadsformedling
Foto: Pressbild

Kraftsamling mot Coronaviruset

Efter Destination Sigtunas krismöte i måndags har branschen enats om att kraftsamla för att öka insatserna.

centrum_artikel

Sigtuna kommun beslutade sig för att bevilja Destination Sigtuna 500 000 kronor i måndags för att det delvis kommunägda bolaget ska kunna promota kommunen som destination, Branschen har i hela landet drabbats av varsel på 6000 personer. I kommunen finns 25- hotell och kongerensanläggningar och ett stort restaurang- caféutbud,
– Läget är mycket akut och vår besöksnäring står inför otroligt svåra utmaningar. Ovissheten kring Coronaepidemin och krisens framfart gör att förutsättningarna ändras nästan från timme till timme. Därför kallade vi igår in till ett möte mellan det lokala näringslivet inom besöksnäringen, branschorganisationen Visita, Svenskt Näringsliv och Sigtuna kommun, säger Anna Lakmaker, vd Destination Sigtuna.

Ett 50-tal personer medverkade på sammanträdet i måndags, man enades om att stärka varandra och att man ska hitta arenor för att berätta att man fortfarande kan göra en massa saker inom kommunen.

connys_helsida
kaa_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
sommar_sigtuna2020
studeravidare_helsida
spedition_sigtuna
centrum_helsida2020
marina_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida
kaa_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider