sommar
Foto: Pressbild

Kraftigt neråt på bostadsmarknaden

Priserna på bostadsrätter har minskat mest i Sigtuna kommun av länets 26 kommuner de senaste tre månaderna.

marstakalaset_artikel

Enligt siffror från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling gällande de tre senaste månaderna bostadspriser har bostadsrätterna minskat mest i pris i Sigtuna kommun av länets samtliga 26 kommuner. Nedgången är 12,5 procent rapporterar Norrtelje Tidning på webben. Nedgången är negativ i samtliga kommuner enligt tidningen.

Kvadratmeterpriset i Sigtuna kommun är just nu på 27 977 kronor och snittpriset för en bostadsrätt är drygt 1,9 miljoner kronor enligt Mäklarstatistiks siffror som kom under onsdagen. På 12 månader är nedgången för bostadsrätter 13,5 procent. Villapriserna har också gått ner i kommunen, hela 10,3 procent på tre månader och knappt 5 procent på ett år. Snittpriset för en villa är 4,3 miljoner kronor.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

sommar_centrum
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
ica_valsta_choklad
sommar
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

defacto_helsida
marstakalas_helsida
arlanda_golf_juli
sportfiske_sommar
connys
defacto_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april