sommar
Foto: Pressbild

Kraftigt ner för bostadsrätterna

Sommarens bostadspriser visar att bostadsrätterna backat med 6,4 procent och sett över ett år med 15 procent.

marstakalaset_artikel

Kvadratmeterpriset på bostadsrätter i kommunen har på 11 månader backat från 32 000 kronor till strax över 25 000 kronor, en minskning med 15 procent. Även grannkommunen Upplands-Väsby visar en minskning på tre månader med 2,1 procent och för ett år på nästan 12 procent. På villasidan går det ner 5 respektive 8 procent i Upplands-Väsby på tre månader samt ett år. I Sigtuna är det en uppgång på villapriserna med 2,5 procent under sommaren och senaste året så är det en marginell nedgång med 0,7 procent.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

defacto_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
sommar
sommar_centrum
ica_valsta_choklad

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

arlanda_golf_juli
kontor_thaifong
marstakalas_helsida
colorama_april
defacto_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
sportfiske_sommar