centrum_jul_panorama
Foto: Pressbild

Kraftigt ner för bostadsrätterna

Sommarens bostadspriser visar att bostadsrätterna backat med 6,4 procent och sett över ett år med 15 procent.

defacto_jul_artikel

Kvadratmeterpriset på bostadsrätter i kommunen har på 11 månader backat från 32 000 kronor till strax över 25 000 kronor, en minskning med 15 procent. Även grannkommunen Upplands-Väsby visar en minskning på tre månader med 2,1 procent och för ett år på nästan 12 procent. På villasidan går det ner 5 respektive 8 procent i Upplands-Väsby på tre månader samt ett år. I Sigtuna är det en uppgång på villapriserna med 2,5 procent under sommaren och senaste året så är det en marginell nedgång med 0,7 procent.

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

ica_oktober
fme_oktober
happyhomes_2019

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

trainingpartner_jobb_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

colorama_jul
centrum_jul_helsida
julbord_helsida
defacto_jul
sigtunavatten_standard

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

nrh
julbord
greeknight_outsider
connys
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider