budget_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Kraftiga störningar på E4:an mot Stockholm

Det råder kraftiga trafikstörningar på E4:an mot Stockholm efter en olycka mellan två lastbilar och en personbil vid Trafikplats Rosersberg.

fraga_liberalerna

Olyckan inträffade vid 6.50-tiden mellan Rosersberg och Stora Wäsby på E4:an södergående. Det råder kraftiga framkomlighetsproblem förbi platsen och under morgonen sträckte sig köerna till Arlandastad. Enligt Trafikverket väntas störningarna pågå under hela dagen, ett körfält är blockerat i nuläget.

Vid 11-tiden var framkomligheten återigen normal förbi platsen. Ingen person skadades i samband med olyckan enligt Polisen

Uppdaterad kl. 11.26

 

speedy_vinter_helsida
julen_helsida
defacto_helsida
meko_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

centrum_helsida2020

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

manskold_helsida
2020_helsida
kristina_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

happyhomes_sommar2020
budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

connys_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

meko_outsider
budget_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
manskold_outsider
julen_outsider
kristina_outsider
speedy_vinter2020_outsider