centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Kraftiga störningar på E4:an mot Stockholm

Det råder kraftiga trafikstörningar på E4:an mot Stockholm efter en olycka mellan två lastbilar och en personbil vid Trafikplats Rosersberg.

centrum_jul_artikel

Olyckan inträffade vid 6.50-tiden mellan Rosersberg och Stora Wäsby på E4:an södergående. Det råder kraftiga framkomlighetsproblem förbi platsen och under morgonen sträckte sig köerna till Arlandastad. Enligt Trafikverket väntas störningarna pågå under hela dagen, ett körfält är blockerat i nuläget.

Vid 11-tiden var framkomligheten återigen normal förbi platsen. Ingen person skadades i samband med olyckan enligt Polisen

Uppdaterad kl. 11.26

 

trainingpartner_jobb_helsida
colorama_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
julbord_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

defacto_jul

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

centrum_jul_helsida
ica_oktober
happyhomes_2019
tp_outsider
julbord
nrh
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
connys