defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Kraftiga störningar på E4:an mot Stockholm

Det råder kraftiga trafikstörningar på E4:an mot Stockholm efter en olycka mellan två lastbilar och en personbil vid Trafikplats Rosersberg.

centrum_artikel

Olyckan inträffade vid 6.50-tiden mellan Rosersberg och Stora Wäsby på E4:an södergående. Det råder kraftiga framkomlighetsproblem förbi platsen och under morgonen sträckte sig köerna till Arlandastad. Enligt Trafikverket väntas störningarna pågå under hela dagen, ett körfält är blockerat i nuläget.

Vid 11-tiden var framkomligheten återigen normal förbi platsen. Ingen person skadades i samband med olyckan enligt Polisen

Uppdaterad kl. 11.26

 

marina_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

studeravidare_helsida
stottasigtuna_helsida
connys_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

speedy_helsida
studenten2020_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

sommarlov_helsida
coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

happy_homes_mars
defacto_helsida

Kvinna misshandlad i Märsta

Blåljus En kvinna misshandlades under natten i Märsta: - Utredningsläget är gott, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
valvet_outsider
sommarlov_outsider
stottasigtuna_outsider
nrh