sportfiske_jubileum
Kraftiga köer vid Trafikplats Märsta i riktning mot Uppsala.Foto: Trafiken.nu

Fyra fordon krockade vid Trafikplats Märsta

En person fick föras till sjukhus efter trafikolyckan mellan Märsta-Arlanda på E4N i morse.

rosta_sigtuna2

Det råder kraftigt begränsad framkomlighet förbi Trafikplats Märsta efter en olycka vid 6.15-tiden. Olyckan inträffade i norrgående färdriktning och ska inte påverka södergående just nu. Framkomlighetsproblemen påverkar hela sträckan mellan Märsta-Arlanda, det kan innebära att trafik leds om genom väg 263/273 vilket i sin tur påverkar trafiken i Arlandastad.

Enligt Polisen är det fyra bilar som krockat strax innan avfarten mot Arlanda. Ett körfält har öppnats upp men trafiken rullar på långsamt och det bildas köer. En person har förts till sjukhus med oklara skador, personen var vaken och talbar. Det finns ingen prognos för när bärgningsarbetet är klart.

Uppdaterad 7.50

moderaternamaj
happyhomes_2019
bonava_maj_helsida
eu_sap
v_eu_helsida
nationaldag_helsida
oppning_helsida
mp_eu
rosta_sigtuna2

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

nationaldag_out
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
sap_outsider_eu
nrh
mp_eu_outsider
sh_bovard_out
oppning_outsider
v_eu
sh_oppet
fme_outsider
connys
moderaterna_maj_outsider
rosta_sigtuna
bonava_maj_outsider
colorama_april