julbanner
Kraftiga köer vid Trafikplats Märsta i riktning mot Uppsala.Foto: Trafiken.nu

Fyra fordon krockade vid Trafikplats Märsta

En person fick föras till sjukhus efter trafikolyckan mellan Märsta-Arlanda på E4N i morse.

Det råder kraftigt begränsad framkomlighet förbi Trafikplats Märsta efter en olycka vid 6.15-tiden. Olyckan inträffade i norrgående färdriktning och ska inte påverka södergående just nu. Framkomlighetsproblemen påverkar hela sträckan mellan Märsta-Arlanda, det kan innebära att trafik leds om genom väg 263/273 vilket i sin tur påverkar trafiken i Arlandastad.

Enligt Polisen är det fyra bilar som krockat strax innan avfarten mot Arlanda. Ett körfält har öppnats upp men trafiken rullar på långsamt och det bildas köer. En person har förts till sjukhus med oklara skador, personen var vaken och talbar. Det finns ingen prognos för när bärgningsarbetet är klart.

Uppdaterad 7.50

fme_jul
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

lager_bilnet
defacto_host2018
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

julbanner2
sigtuna_funkis
happy_homes_juli
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

sportfiskebanner2
icavalsta_julbanner
sigtunavatten_standard
funkis_2
objekt4
objekt3
colorama_vinter
connys
vanster_jul
outsider
objekt2
komvuxq3_4
nrh_lania