sommar
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Kraftiga dagsböter för kokaininnehav

En kvinna från Sigtuna får betala drygt 20 000 i dagsböter efter att ha ertappats med 0,26 gram kokain.

marstakalaset_artikel

Kvinnan ertappades med 0,26 gram kokain på Busstorget i Sigtuna i mitten av juni. Hot åtalades för ringa narkotikabrott och har nu dömts av Attunda tingsrätt till en saftig dagsbot på totalt 20 400 kronor. Dagsböter är baserade på en persons inkomst därav kan antalet och beloppet per dagsbot variera från person till person. Kvinnan erkände brottet och att domen kunde falla så snabbt har med satsningen på snabbare lagföring att göra.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
sommar
sommar_centrum
happyhomes_2019
marstakalas_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

defacto_helsida
arlanda_golf_juli
colorama_april2
connys
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
nrh