centrum_jul_panorama

Kraftig röklukt över Märsta

Kraftig röklukt spred sig över centrala Märsta under förmiddagen: - Det var lite panik för oss boende då det ruktade rök från ventilation i både bostäder och butiker, säger en läsare till märsta.nu

defacto_jul_artikel

Efter kraftig röklukt i Märsta larmades brandkår till en brand i en container. Röken och lukten sträckte sig över ett stort område i centrala Märsta. Dock hittade man ingen brand i containern.
– Det luktar jättemycket, säger en läsare till märsta.nu

Även i Märsta Centrum luktade det kraftigt.
– Vi blev oroliga då vi trodde att det brann i ventilationen, men allt verkar vara lugnt, säger en boende i centrum som kontaktat märsta.nu

Vid 9.30-tiden var insatsen avslutad, men röklukten kan ligga kvar en liten stund över centrala Märsta. Vad som orsakat lukten är inte känt. Storstockholms räddningscentral konstaterar att det inte brann i någon container i alla fall. Enligt uppgift till märsta.nu kan lukten ha kommit från Bristaområdet.

Uppdaterad kl. 10.10

julbord_helsida
greeknighthelsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
defacto_jul

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

fme_oktober

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

centrum_jul_helsida
ica_oktober
colorama_jul
connys
greeknight_outsider
nrh
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
julbord