sommar

Kraftig röklukt över Märsta

Kraftig röklukt spred sig över centrala Märsta under förmiddagen: - Det var lite panik för oss boende då det ruktade rök från ventilation i både bostäder och butiker, säger en läsare till märsta.nu

marstakalaset_artikel

Efter kraftig röklukt i Märsta larmades brandkår till en brand i en container. Röken och lukten sträckte sig över ett stort område i centrala Märsta. Dock hittade man ingen brand i containern.
– Det luktar jättemycket, säger en läsare till märsta.nu

Även i Märsta Centrum luktade det kraftigt.
– Vi blev oroliga då vi trodde att det brann i ventilationen, men allt verkar vara lugnt, säger en boende i centrum som kontaktat märsta.nu

Vid 9.30-tiden var insatsen avslutad, men röklukten kan ligga kvar en liten stund över centrala Märsta. Vad som orsakat lukten är inte känt. Storstockholms räddningscentral konstaterar att det inte brann i någon container i alla fall. Enligt uppgift till märsta.nu kan lukten ha kommit från Bristaområdet.

Uppdaterad kl. 10.10

kontor_thaifong
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
sommar
marstakalas_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

connys
sportfiske_sommar
nrh
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april