nationaldag_pan

Kraftig ökning av resenärer hos Norwegian

Norwegian meddelar att antalet passagerare i september fortsatte att öka: - Det är glädjande att kunna rapportera en fortsatt ökning av antalet passagerare för femte månaden i rad, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

Norwegian som dragit igång trafiken på Arlanda uppger att det går fortsatt uppåt i resenärstrafiken.
– I takt med att Skandinavien öppnats upp har efterfrågan på flyg ökat. Efterfrågan har ökat stadigt både för inrikesresor och till våra europeiska destinationer. Förtroendet för att resor nu kan genomföras som planerat innebär att kunderna också bokar resor längre fram, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

Enligt flygbolaget bokas det nu inför den kommande vintersäsongen och inför nästa sommar. Bokningar till storstäder och sol- och baddestinationer ökar likväl. Nästan en miljon flög med Norwegian i september, en ökning med över 200 procent. Innan pandemin hade Norwegian en stor flotta på Arlanda.

centrum_sommar2022_helsida
helsida
2020_helsida
mp_helsida_april

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

nationaldag_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

defacto_helsida
liber_helsida
connys_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

logistik_sigtuna_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
nrh
moderat_outsider
connys
swedol_outsider
nationaldag_out
ridskola_2020_outsider
logistik_outsider
centrum_sommar_outsider2022