halloween_centrum
Foto: Daniel Iskandar

Köttliga åtalas

Två män åtalas för att ha försökt stjäla kött på COOP i Märsta.

centrum_artikel

märsa.nu rapporterade i juni om två personer som stal kött från COOP i Märsta. Stölden misslyckades då de togs på bar gärning och blev istället aggressiva mot personal. Köttet som de försökte stjäla på COOP var värt 3700 kronor, utöver det fann polisen kött till ett värde av 5000 kronor i männens bil. Köttet har troligtvis stulits på ICA och Willysbutiker runt om i länet. De åtalas nu för häleri och försök till stöld. Om de fälls yrkar åklagaren att en av männen ska utvisas till Spanien där han är medborgare. Den andra åtalade är medborgare i Colombia.

dack-helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

centrum_helsida2020
bostad_helsida
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

connys_helsida
coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

mp_host_helsida
2020_helsida
helsida_var2021
coronapandemin

Covidfallen sjunker

Nyheter Covidfallen uppges sjunka totalt sett i Region Stockholm enligt de första siffrorna för vecka 41.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
connys
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider