arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Körkortslös körde bil i Sigtuna

En polisanmälan om grov olovlig körning upprättades under lördagen sedan en person som inte haft körkort setts köra bil.

centrum_pask

Polisen blev uppringda av vittnen vid lunchtid på lördagen om att en person som saknar körkort är ute och kör bil i centrala Sigtuna. Polisen påträffar personen som just då inte kör bilen men vittnen kan styrka att personen kört bil vilket räcker för att upprätta en anmälan om grov olovlig körning.

colorama_april2

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

happyhomes_2019
fme_helsida

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

valsta_utveckling
ica_pask

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

defacto_helsida
centrum_pask_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

bonava_helsida
sigtunavatten_standard

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

sigtunavatten_outsider
fme_outsider
bonava_outsider
colorama_april
sh_oppet
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
valsta_utveckling_2