sommar
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Körkortslös körde bil i Sigtuna

En polisanmälan om grov olovlig körning upprättades under lördagen sedan en person som inte haft körkort setts köra bil.

marstakalaset_artikel

Polisen blev uppringda av vittnen vid lunchtid på lördagen om att en person som saknar körkort är ute och kör bil i centrala Sigtuna. Polisen påträffar personen som just då inte kör bilen men vittnen kan styrka att personen kört bil vilket räcker för att upprätta en anmälan om grov olovlig körning.

colorama_april2
arlanda_golf_juli

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

defacto_helsida
ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
marstakalas_helsida
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
sommar_centrum
happyhomes_2019
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
connys
nrh
defacto_outsider