panorama_centrum
Korsningen ut på väg 263 från SteningehöjdenFoto: Daniel Iskandar

Körfält stängs av på väg 263

Bygget av rondellen i Ölsta/Steningehöjden går vidare och nu kommer ett körfält stängas av.

Trafikverket bygger en rondell på väg 263 förbi Ölsta/Steningehöjden. Detta på grund av den olycksdrabbade korsningen som är högt trafikerad åt båda håll till och från Ölsta och Steningehöjden. Med start på tisdag kommer ett körfält stängas av förbi byggplatsen. Körfältet kommer att vara avstängt mellan klockan 6-16 tisdag, onsdag och torsdag. Samtidigt begränsas hastigheten till 50 km/h. Det finns risk för kö i båda riktningar.

2020_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

ewas_helsida
connys_helsida
liber_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

marinan_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
ewas_outsider
connys