arlandagolf_pan_aug
Foto: Jamshid Jamshidi

Ta det lugnt i påsktrafiken

Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

marstakalaset_artikel

E4 norrut är en av de mest trafikerade vägarna under påskhelgen, många reser söderifrån kring Stockholmsområdet mot Gävle.Polisen uppmanar till försiktighet under påskhelgen och Trafikpolisen kommer även att finnas ute för övervakning. Resenärer uppmanas planera resan och ge sig ut i god tid. Ta raster och anpassa avståndet till framförvarande fordon.

sigtunavatten_standard

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

happyhomes_2019
marstakalas_helsida

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

kontor_thaifong
sommar_centrum
defacto_helsida
colorama_april2
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

sommar
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

ica_valsta_choklad
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
nrh
connys
defacto_outsider