sportfiske_jubileum
Foto: Jamshid Jamshidi

Ta det lugnt i påsktrafiken

Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

rosta_sigtuna2

E4 norrut är en av de mest trafikerade vägarna under påskhelgen, många reser söderifrån kring Stockholmsområdet mot Gävle.Polisen uppmanar till försiktighet under påskhelgen och Trafikpolisen kommer även att finnas ute för övervakning. Resenärer uppmanas planera resan och ge sig ut i god tid. Ta raster och anpassa avståndet till framförvarande fordon.

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

moderaternamaj
eu_sap
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

rosta_sigtuna2

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

mp_eu
bonava_maj_helsida
v_eu_helsida
nationaldag_helsida
nationaldag_helsida
oppning_helsida
nrh
bonava_maj_outsider
sh_oppet
sh_bovard_out
ridskola2019_outsider
rosta_sigtuna
mp_eu_outsider
connys
v_eu
oppning_outsider
nationaldag_out
moderaterna_maj_outsider
defacto_outsider
colorama_april
sap_outsider_eu
fme_outsider