centrum_panorama2020
Här invigs Office One av Karl Wistrand och Yvonne Sörensen BjörudFoto: Pressbild

Kontorshotellet invigt på Office One

Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

centrum_artikel

United Spaces är coworkingföretaget som erbjuder gemensamma kontorsplatser, ,de har nu invigt sin verksamhet i Office One på Arlanda. Invigningen skedde tidigare i veckan.
– Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda. Det är en dynamisk och växande plats som har stor potential för denna typ av arbets- och mötesform. Lokalerna som omfattar 2 400 kvadratmeter ligger mellan Terminal 4 och 5, och inredningen är inspirerad av skandinaviska färger och naturmaterial. Vi ser fram emot att se utvecklingen här, säger Yvonne Sörensen Björud, vd på United Spaces.

Karl Wistrand, vice vd på Swedavia, uppger att utvecklingen av Airport City som Office One är en del av kommer att ha en avgörande roll för tillväxten i Stockholmsregionen och Sverige:
– Flygplatsen är optimal som etableringsplats för framtidens sätt att arbeta; öppet, internationellt, flexibelt och med fokus på mötet mellan människor. Genom samarbetet med United Spaces kan vi erbjuda moderna coworking-lösningar på Arlanda och jag är stolt över att idag få inviga Office One.

sportlov_sigtuna
centrum_helsida2020

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

2020_helsida
teatergrillen_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_2019
teatergrillen_outsider
nrh
sportlov_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
connys