defacto_skor
Ungdomarna kommer att få en tisdag varje vecka till att skapa något i Konsthall MärstaFoto: Pressbild/Sigtuna kommun

Konsthallen startar upp projekt för barn- och ungdomar

Konsthallen i Märsta startar upp verksamhet för barn- och ungdomar på tisdagar.

banner_artikel

Det kommer att vara olika temaprojekt under tisdagar i Konsthall Märsta. Det kommer att vara olika teman för både barn, familjer och ungdomar. Ett inslag är en ungdomsgrupp som träffas för att få in ungdomar i långsiktiga projekt i konsthallen:
– Vi kommer att göra olika konstprojekt tillsammans. Det kan vara alltifrån klassiska tekniker till street art eller att starta en vlogg eller podcast. Jag hoppas att många tar chansen att vara med, berättar Elin Kusmin, kulturpedagog.

22:a september kommer man att ha Återbruksfestival där även förskolebarn kommer att ta plats. Det kommer att visas upp olika konstprojekt som man skapat med återanvänt material. Det kommer att vara en dag som syns i hela Märsta Centrum.

vuxenutbildning2

Var sparsam med vattnet

Nyheter Vattenverken får nu jobba för högtryck för att leverera rent vatten i vörmeböljan. Sigtuna kommun uppmanar invånare att använda vattnet sparsamt.

nationaldag_sigtunakommun
clasohlson_robot
dackia_2018
februari
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

objekt4
outsider_moderat
objekt2
standard_start
connys
oppning_sportfiske2
standard_ridskola
veterankraft_standard
objekt3
vuxentutbildning
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
barnnplattan
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
val2018