center_pan21
Foto: UC

Konkurserna ökar kraftigt i kommunen

Konkurserna i kommunen har efter juli månad ökat med 142 procent jämfört med förra året.

Konkurserna ökar nu kraftigt i många branscher uppger UC, fram för allt är det inom hotell och restaurang samt transportindustrin enligt UC. I kommunen har konkurserna ökat med 142 procent jämfört med januari-juli förra året. Sigtuna kommun hade tolv konkurser på årets sju första månader förra året, i år är det 29 stycken. I länet har dock konkurserna minskat i år jämfört med förra.

centrum_helsida2020
2020_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida
bostad_helsida
helsida_var2021
eldsjal-helsida
defacto_helsida
andersojag
happyhomes_sommar2020

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
connys
centrum_sommar_out
mp-outsider
andersojag_outsider
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider