sap_pan
Foto: UC

Konkurserna fortsätter upp

Förra året ökade konkurserna i året och nu för inledningen av 2022 har det fortsatt öka med 33 procent.

panorama_centrum

Siffror från UC visar att konkurserna i kommunen ökat med 33 procent för januari i år, under hela 2021 ökade även konkurserna i kommunen. Januari har även fortsatt på den inslagna banan. Ökningen i kommunen är förvisso med endast en konkurs jämfört med förra året i januari. Största konkursen var 4 Andi AB med 78 anställda som begärdes i konkurs. Bolaget omsatte 32,5 miljoner kronor.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

social_helsida
mote_helsida
kso_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

mp_helsida_april
helsida_sfs

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
nrh
mp_outsider2022
kso-duell_out
mote_outsider
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
outsider_social
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out