defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Kommuninvånare får längre till Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen har sedan ett år tillbaka stängt kontoret på Eurostop, nu kommer även kontoret i Väsby att stänga och arbetssökande i kommunen hänvisas till Sollentuna.

centrum_artikel

Sju kontor försvinner för Arbetsförmedlingen i Stockholms län, sedan ett år tillbaka är kontoret på Eurostop redan stängt. Kommuninvånare hänvisades till Väsby. Nu är Väsby ett av kontoren som stänger, närmast blir istället Sollentuna. Tanken är att servicen till de arbetssökande ska ske via webben rapporterar SVT Stockholm. Totalt kommer Arbetsförmedlingen i Stockholm att ha kvar 14 kontor. Man kommer kunna ha möten med arbetssökande via chatt, telefon eller video.

centrum_helsida2020
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

ridskola2020_helsida
connys_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

speedy_vinter_helsida
rentawreck_helsida
vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
Moderaterna_helsida2021
2020_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida
dackskiftarna_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
nrh
dackskiftarna_outsider
moderaterna_sigtuna
connys
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
rentawreck_outsider
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider