center_pan21
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Kommuner får möjlighet att stänga krogar

Kommunerna kommer att få möjlighet att stänga krogar enligt en tillfällig lag.

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att minska smittspridning av covid-19 så kan kommunerna komma att få kontrollen över stängning av krogar som inte vidtagit åtgärder för minskad trängsel. Idag är förfarandet sådant att kommunerna gör inspektionen och lämnar sedan över till Smittskydd Stockholm för beslut. I Sigtuna kommun var det en restaurang för några veckor sedan som riskerade stängning, restaurangen vidtog dock åtgärder och håller öppet.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

jul2021
2020_helsida
connys_helsida
valsta-jul_helsida
happyhomes_sommar2020

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

mp_host_helsida
defacto_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

julmarknad_helsida
dack-helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

julmarknad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
dack-outsider
nrh
jul_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
stationshusen_out
valsta_jul_outsider