fastpartner_sommar2
Foto: Jamshid Jamshidi

Kommunens bästa ställen: Här är listan

Har du undrat vart man ska äta i kommunen? Flera ställen får höga betyg av Tripadvisor som baserar sig på betyg från gästerna själva.

White Guide har sedan tidigare listat Båthuset och 1909 Sigtuna stadshotell i sin bok. Men det finns fler ställen i kommunen som håller hög klass enligt Tripadvisor som rankar köken utifrån vad gäster ger för betyg. Bäst i kommunen anses Båthuset vara, de har fått 103 omdömen och snittbetyget 4,5. Tant Brun är tvåa med 4 baserat på 177 omdömen. Trea är Kopparkitteln med 4 baserat på 139 omdömen. Sigtuna stadshotell är ”bara” sexa med betyget 4,5 men av 51 omdömen. Det gäller således att få ett högt omdöme av så många som möjligt.

Bäst i Sigtuna
1. Båthuset 4,5
2. Tant Brun 4
3. Kopparkitteln 4
4. Farbror Blå 4
5. RC Chocolat 4
6 Sigtuna stadshotell 4,5 (51 omdömen vilket påverkar placeringen)

En sökning på Märsta ger också en del resultat från Arlanda. Det ger Skygrill 1:a platsen följd av Bistron och Vivamus café. Samtliga dessa tre får betyget 4 i Tripadvisor. Flera kök får betyget fyra men anses ha för lite omdömen för att komma högre upp på placeringen.

Fotnot: märsta.nu har inte testat alla ställen i Sigtuna kommun utan denna artikel baserar sig på Tripadvisors omdömen. Redaktionen kan således inte ta ansvar för vilka som kommer etta eller inte. 

sportfiskebanner2

Här visas kvartsfinalen

Nöjesnyheter Vill du också se kvartsfinalen tillsammans med andra? Sveriges VM-äventyr har varit en succé för både landslag och lokala krogar som satsat på gemenskap i samband med matcherna.

steningeslottsommar

Pop-up-park öppnar i Märsta

Nöjesnyheter Ikväll invigs Pop-up-parken i Vikingafältet i Märsta: - Pop up-park Märsta är en tillfällig mötesplats under sommaren där det kommer att finnas massor av kul saker att göra, säger planarkitekten och projektledaren Maria Nästesjö

sap_valet2018
EXTRA

Märstasalongen klippte hemlösa

Nöjesnyheter Peter Aslan och hans team från Frisyr var med och klippte hemlösa på Medborgarplatsen under söndagen: - Det är en bra möjlighet för oss att ge hjälpa utsatta, säger Peter Aslan.

happy_homes_juli
bildextra!

Så gick det i Brännplattan

Nöjesnyheter Brännplattan Open gjorde comeback i lördags och blev en succé: - Det var en mycket grymt härlig dag och lycka och ett lyckat evenemang. Jag tror ingen vaknade på söndagen och hade haft tråkigt, däremot var det säkert många som hade ont i kropparna, säger Jimmy Karlsson i Skånela som låg bakom arrangemanget.

socialutmarkelse

Konstverk till nya Arlanda

Kulturnyheter Arlanda flygplats får ett nytt konstverk som kommer att installeras i samband med nybyggnationerna: - Som en del i arbetet med att utveckla en gemensam designstrategi för Swedavias flygplatser har tillgängligheten till och utbudet av konst på våra flygplatser etablerats som ett viktigt verktyg, säger Jessica Einebrant, ansvarig för varumärke och design på Swedavia.

Lyckad insamling för Stiko Per i Märsta

Nöjesnyheter Stiko Per Larsson som besökte Magasinet i Märsta Centrum lyckades med ett av de bästa insamlingsresultaten på turnén: - Jag måste skicka en tanke bakåt till Märsta och Magasinet som igår (läs onsdag) slog till med ett av de absolut bästa insamlingsresultaten nånsin under en vandring. Jag är mållös.Tack, skriver Stiko i ett facebookinlägg

objekt3
forskontor
Norra Redovisningshuset
veterankraft_standard
val2018
outsider_defacto
outsider_moderat
objekt4
connys
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
objekt2
sap_outsider
yearlingsales