defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Kommunens bästa ställen: Här är listan

Har du undrat vart man ska äta i kommunen? Flera ställen får höga betyg av Tripadvisor som baserar sig på betyg från gästerna själva.

White Guide har sedan tidigare listat Båthuset och 1909 Sigtuna stadshotell i sin bok. Men det finns fler ställen i kommunen som håller hög klass enligt Tripadvisor som rankar köken utifrån vad gäster ger för betyg. Bäst i kommunen anses Båthuset vara, de har fått 103 omdömen och snittbetyget 4,5. Tant Brun är tvåa med 4 baserat på 177 omdömen. Trea är Kopparkitteln med 4 baserat på 139 omdömen. Sigtuna stadshotell är ”bara” sexa med betyget 4,5 men av 51 omdömen. Det gäller således att få ett högt omdöme av så många som möjligt.

Bäst i Sigtuna
1. Båthuset 4,5
2. Tant Brun 4
3. Kopparkitteln 4
4. Farbror Blå 4
5. RC Chocolat 4
6 Sigtuna stadshotell 4,5 (51 omdömen vilket påverkar placeringen)

En sökning på Märsta ger också en del resultat från Arlanda. Det ger Skygrill 1:a platsen följd av Bistron och Vivamus café. Samtliga dessa tre får betyget 4 i Tripadvisor. Flera kök får betyget fyra men anses ha för lite omdömen för att komma högre upp på placeringen.

Fotnot: märsta.nu har inte testat alla ställen i Sigtuna kommun utan denna artikel baserar sig på Tripadvisors omdömen. Redaktionen kan således inte ta ansvar för vilka som kommer etta eller inte. 

defacto_host2018
fme_jul
icavalsta_julbanner
julbanner2
sportfiskebanner2
happy_homes_juli

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

sigtuna_funkis
lager_bilnet
EXTRA

Tina räddade kattuglan som nu flyger igen

Märstafolket Märstabon Tina Söderberg gjorde en stor insats för en skadad kattuggla häromdagen då hon körde den hela vägen från Väsby till Värmdö: - Jag älskar djur och har grubblat i några dagar över hur det gick, så det känns fantastiskt att den klarade sig. Det var det bästa slutet man kunde önska sig, säger Tina till Mitt i Stockholm.

Märstabo skrapade 100 000 i Nyhetsmorgon

Nöjesnyheter I morse skrapade Mohammed Alabdo Triss i TV4 och kammade hem 100 000 kronor: - Jag ska betala av lite lån och hjälpa min familj som fortfarande är kvar i Turkiet, säger Mohammed i ett pressmeddelande från Svenska spel.

komvuxq3_4
vanster_jul
objekt4
sigtunavatten_standard
objekt2
objekt3
connys
colorama_vinter
outsider
nrh_lania
funkis_2