moderaterna_tack
Foto: Jamshid Jamshidi

Kommunens bästa ställen: Här är listan

Har du undrat vart man ska äta i kommunen? Flera ställen får höga betyg av Tripadvisor som baserar sig på betyg från gästerna själva.

White Guide har sedan tidigare listat Båthuset och 1909 Sigtuna stadshotell i sin bok. Men det finns fler ställen i kommunen som håller hög klass enligt Tripadvisor som rankar köken utifrån vad gäster ger för betyg. Bäst i kommunen anses Båthuset vara, de har fått 103 omdömen och snittbetyget 4,5. Tant Brun är tvåa med 4 baserat på 177 omdömen. Trea är Kopparkitteln med 4 baserat på 139 omdömen. Sigtuna stadshotell är ”bara” sexa med betyget 4,5 men av 51 omdömen. Det gäller således att få ett högt omdöme av så många som möjligt.

Bäst i Sigtuna
1. Båthuset 4,5
2. Tant Brun 4
3. Kopparkitteln 4
4. Farbror Blå 4
5. RC Chocolat 4
6 Sigtuna stadshotell 4,5 (51 omdömen vilket påverkar placeringen)

En sökning på Märsta ger också en del resultat från Arlanda. Det ger Skygrill 1:a platsen följd av Bistron och Vivamus café. Samtliga dessa tre får betyget 4 i Tripadvisor. Flera kök får betyget fyra men anses ha för lite omdömen för att komma högre upp på placeringen.

Fotnot: märsta.nu har inte testat alla ställen i Sigtuna kommun utan denna artikel baserar sig på Tripadvisors omdömen. Redaktionen kan således inte ta ansvar för vilka som kommer etta eller inte. 

defacto_host2018
defacto_banner_sep
happy_homes_juli
hostfest_centrum

Fotboll för välgörenhet

Märstafolket Erik Aravena-Valencia som är ordförande i Sigtuna kommuns personalklubb arrangerar en fotbollsturnering i Prästängshallen där syftet är att samla in medel till en välgörenhetsorganisation.

bildextra!

Så var Visfestivalen

Kulturnyheter Märsta Visfestival gick traditionsenligt andra lördan i augusti och det fina vädret lockade hundratals till Äppelparken: - Vilken fest det blev, säger Visgeneralen Anders Wallentin.

Klart med Carolas julshow

Nöjesnyheter Biljetterna till Carolas hett eftertraktade spelning har släppts och det ser ut att bli en succé framåt jul: - Det här är en dröm för mig. En längtan. Att få göra ”Jul med Carola” i Steninge slottsby. Jag producerar själv. Jag är min egen, och har varit så sedan jag skilde mig, tänkte jag säga, säger Carola till Aftonbladet.

sportfiske_banner
sigtunavatten_standard
objekt2
Norra Redovisningshuset
objekt3
connys
outsider
komvuxq3_4
objekt4
nfc_vinter
sbrf_sep