centrum_panorama2020
Foto: Google

Kommunen: Barn och elever kan gå i skolan som vanligt

Barn som återkommer från resa och är friska behöver inte stanna hemma från skolorna på måndag skriver Sigtuna kommun på sin hemsida.

De senaste dygnen då antalet fall av coronasmittade personer i regionen och landet ökat går Sigtuna kommuns barn- och ungdomsförvaltning ut med information om att friska barn och elever som återkommer eter resa inte behöver stanna hemma. Det gäller även personal, oavsett i vilka områden de har rest. Det gäller även om de har rest i områden där det förekommer coronavirus såvida de inte har symtom som hosta, andningssvårigheter eller feber.

Kommunen följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och de som befarar smitta ska kontakta 1177 Vårdguiden. Man ska inte besöka en vårdcentral före man ringt om sitt tillstånd. Detta eftersom det finns risk för smittspridning och det finns rutiner för hur du ska tas omhand.

Klicka här för att läsa mer från Sigtuna kommun

 

salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

speedy_helsida
2020_helsida
happy_homes_mars
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

festspec_corona_helsida
marina_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

festspec_corona_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider