moderaterna_sep2020
Emma Kapusta Rönnberg och Erik RydingFoto: Sigtuna kommun

Kommunanställda kan prisas

Två av kommunens anställda kan ta hem pris på Framtidsgalan.

centrum_artikel

Framtidsgalan har tidigare prisat en kommunanställd då Nadja Karademir vann Årets inspiratör 2018, 2019 var Annelie Altberg en av finalisterna till Årets ledare. Nu kan på nytt kommunanställda prisas. Erik Ryding, verksamhetschef för Arlandagymnasiet och Arlanda komvux, är en av de nominerade till Årets ledare. Emma Kapusta Rönnberg, chef för Sigtuna kompetenscenter till Årets inspiratör.

Ryding nomineras för att han under pandemin gjort en omställning tillsammans med sina anställda till digital undervisning, han har hanterat utmaningarna och hittat möjligheter bland annat. Kapusta Rönnberg nomineras för att i sitt arbete fokusera på eleven inom vägledning för vuxen- och gymnasieutbildning. Under hennes ledning har enheten Sigtuna kompetenscenter skiftat fokus från kontrollfunktion av leverantörer till att vara serviceenhet för kommuninvånare i behov av tjänsterna. Vinnarna utses på Framtidsgalan 16/11.

defacto_helsida
corner_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida
speedy_vinter_helsida
coronapandemin

Sigtunaforskare söker svar om Covid-19.

Nyheter Sigtunafödde Johan Sundström, tillvardags professor vid Uppsala universitetssjukhus, arbetar nu med en studie kring hur blodtryckssänkande medel kan användas vid bekämpning av covid-19.

2020_helsida
boisigtuna
landsbygdsdag
happyhomes_sommar2020
personal_sandstrom_helsida
helsida
personal_outsider
meko_outsider
outsider
budget_outsider
sigtuna_vatten_outsider
corner_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
nrh
swedol_outsider