moderater_pan_sommar
Foto: Destination Sigtuna

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

centrum_artikel

märsta.nu tar helhetsgrepp för att få igång kommunen. Vi är hårt drabbade av Corona då en stor del av kommunen på ett eller annat sätt är kopplat till Arlanda eller turismnäringen. Restauranger vittnar om att de får mindre att göra, frisörer får avbokningar, hotellgästerna minskar, konferenser bokas av, planen står på marken.

Men Sigtuna kommun kommer att klara detta, se till bara att du som är frisk och kan jobba gör det. Bidra till samhället, bidra till det lokala. På märsta.nu kommer våra nyheter att varje dag försöka fokusera på goda krafter i vår kommun där vi lever vidare.

Bidra med dina tips och bilder från allt bra som fortfarande finns. Vi bor i en av landets bästa kommuner. Se till att så blir fallet även om några veckor eller månader.

Tagga kampanjen med #hålligångsigtuna
Maila din dina vardagsbilder och tips på en levande kommun till tips@marsta.nu

connys_helsida
dack-helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

vaccin
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

centrum_helsida2020
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

bostad_helsida
defacto_helsida
helsida_var2021
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
nrh
swedol_outsider
connys
dack-outsider
bostad_outsider
mp-outsider
vaccin-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider