defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Brandkår och ambulans i ett radhusområde på EkillaFoto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Köksbrand i radhus

En brand bröt ut i ett radhus under kvällen.

marstakalaset_artikel

Ett stort pådrag larmades till en brand i ett radhus under kvällen. Flertal brandbilar, ambulanser och poliser var på plats och en gata i området spärrades av för trafik och gående. I samband med ankomst till branden vällde röken ut men ingen person skadades enligt Storstockholms räddningscentral. Branden var släckt vid 19.30-tiden och insatsen kommer att avmonteras efter att brandkår kontrollerat taket.

Uppdaterad kl. 19.28.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

kontor_thaifong
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

defacto_helsida
sommar
colorama_april2
ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

marstakalas_helsida