defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Brandkår och ambulans i ett radhusområde på EkillaFoto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Köksbrand i radhus

En brand bröt ut i ett radhus under kvällen.

Ett stort pådrag larmades till en brand i ett radhus under kvällen. Flertal brandbilar, ambulanser och poliser var på plats och en gata i området spärrades av för trafik och gående. I samband med ankomst till branden vällde röken ut men ingen person skadades enligt Storstockholms räddningscentral. Branden var släckt vid 19.30-tiden och insatsen kommer att avmonteras efter att brandkår kontrollerat taket.

Uppdaterad kl. 19.28.

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

teatergrillen_helsida
happyhomes_2019
centrum_helsida2020
connys_helsida
defacto_helsida

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

Domen: Blöjor ska ingå i maxtaxan

Nyheter Efter en dom som ger föräldrar rätt att kräva förskolor på blöjor så uppmanar Sveriges kommuner och regioner sina medlemmar, alltså kommunerna, att fortsätta be föräldrar att ta med sig blöjor.

teatergrillen_outsider
connys
nrh