centrum_jul_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Brandkår och ambulans i ett radhusområde på EkillaFoto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Köksbrand i radhus

En brand bröt ut i ett radhus under kvällen.

defacto_jul_artikel

Ett stort pådrag larmades till en brand i ett radhus under kvällen. Flertal brandbilar, ambulanser och poliser var på plats och en gata i området spärrades av för trafik och gående. I samband med ankomst till branden vällde röken ut men ingen person skadades enligt Storstockholms räddningscentral. Branden var släckt vid 19.30-tiden och insatsen kommer att avmonteras efter att brandkår kontrollerat taket.

Uppdaterad kl. 19.28.

sigtunavatten_standard

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

centrum_jul_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

trainingpartner_jobb_helsida
fme_oktober
happyhomes_2019
tp_helsida
colorama_jul

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

ica_oktober

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

julbord_helsida
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
nrh
julbord
connys
greeknight_outsider