moderaterna_feb

Köksbrand i lägenhet

En brand bröt ut i ett kök på Ekilla gårdsväg vid 21-tiden.

Flera brandbilar kallades till Ekilla Gårdsväg efter larm om röklukt i trapphuset. När brandkår anländer konstateras en fullt utvecklad brand i en lägenhet. Storstockholms räddningscentral uppger att branden släcktes snabbt och var koncentrerad till köket. Ingen person skadades och brandkår har fått vädra ut och kontrollerat att branden inte spridit sig i fastigheten.

uppdaterad Nya riktlinjer ska minska risk för korruption

Nyheter I samband med kommunfullmäktige på torsdagskvällen fattades beslut om att anta riktlinjer för markanvisning och exploateringsavtal, något som har direkt koppling till det som framkom i samband med Uppdrag gransknings avslöjande i Sigtuna kommun förra våren.

aretsforetag
foretagarlunch
EXTRA

Lyxbilsliga sprängdes i Märsta

Nyheter En liga stal delar från lyxbilar och bodde på hotell i kommunen där de även förvarade stöldgodset, nu har de dömts till fängelse i två år och därefter utvisning.

februari

Potthålen ska lagas

Nyheter Potthålen som dykt upp i vägbanor runt om i kommunen ska nu lagas: - Så mycket skador som det blivit nu brukar det normalt inte bli, säger Ulf Sävström, produktionschef på Stadsbyggnadskontoret.

forskontor

Så mycket återvinner vi

Nyheter Plast och metall ökar medan papper minskar bland det vi återvinner. Sigtuna Vatten och Renhållning ska tillsammans med Förpacknings och tidningsinsamlingen, FTI, se över hur fler invånare ska återvinna.

Hassan ska vara med under hela rättegången

Nyheter Märstabon Hassan Zubier som skadades för livet i terrorattacken i Åbo i somras kommer att vara med i samband med rättegången mot attentatsmannen: - Jag kommer att vara med under hela rättegången för att visa att vi aldrig ger oss. Vi kan vara stukade och skadade, men vi ger oss aldrig, säger Hassan Zubier till SVT Stockholm.

standard_start
vuxentutbildning
standard_ridskola
nfc_vinter
objekt2
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
matcher_skanela
sigtunavatten_standard
objekt3
standard
sangensemble
objekt4
veterankraft_standard