varumarke_defacto_sommar

Köksbrand i lägenhet

En brand bröt ut i ett kök på Ekilla gårdsväg vid 21-tiden.

marstac_aug

Flera brandbilar kallades till Ekilla Gårdsväg efter larm om röklukt i trapphuset. När brandkår anländer konstateras en fullt utvecklad brand i en lägenhet. Storstockholms räddningscentral uppger att branden släcktes snabbt och var koncentrerad till köket. Ingen person skadades och brandkår har fått vädra ut och kontrollerat att branden inte spridit sig i fastigheten.

happy_homes_sommar
valet2018

Bergqvist löfte: Ska göra mitt bästa

Politik Pernilla Bergqvist toppar för första gången listan för Liberalerna och går in i valet 2018 som affischnamn: - Jag har lovat mig själv och alla invånare att göra mitt allra bästa för alla invånare, stora som små. Det är inget svårt löfte eftersom jag älskar den här kommunen av hela mitt hjärta, säger Pernilla till märsta.nu

defacto_panorama_boka_mote
marknad_steninge
magget_dejt
banner_december
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

Sexuella trakasserier i kommunhuset

Nyheter Ett ärende gällande sexuella trakasserier finns i Sigtuna kommun rapporterar Dagens Nyheter: - Sexuella trakasserier anmäls annars väldigt sällan. Vissa viftar bara bort om de får en klapp i ändan medan andra upplever starkt obehag. Nu har vi uppdaterat våra rutiner kring sexuella trakasserier och ska lägga ut dem på vårt intranät, säger Bengt Palmgren, HR-chef i Sigtuna kommun, till DN.

borg
Festspecialisten – Standard
standard
blackfriday
lindvagen27
jul2018
slutstation
lions_standard
vidargatan7
connys
julgranshamtning
vanster_mote
dogranch
agy2
cricketklubben
nfc_vinter
colorama_jan
matcher_skanela
Norra Redovisningshuset
yrkesutbildningen