centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Köer på E4:an efter olycka

Det råder kraftiga köer på E4:an södergående från Märsta till Rosersberg.

defacto_jul_artikel

Det var kraftiga störningar i morgontrafiken på E4:an mellan Märsta och Rosersberg samt väg 263 och Norrsundavägen. Detta sedan två bilar krockat vid 7.45 på E4S. Köerna startade i Märsta och det var totalstopp till Rosersberg. Först vid 9.30 börjande trafiken flyta. Norrsundavägen fylldes snabbt på med trafik i samband med olyckan och det stod still även där.

ica_oktober
fme_oktober

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

greeknighthelsida
julbord_helsida
defacto_jul

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

tp_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

happyhomes_2019
trainingpartner_jobb_helsida
centrum_jul_helsida
julbord
trainingpartner_jobb_outsider
connys
nrh
tp_outsider
greeknight_outsider