defacto_pan
Sökinsats i området.Foto: MMS-Bild
Polis söker efter en misstänkt knivrånare på NorrbackaFoto: MMS-Bild
Brottet ska ha skett utanför handlarn på NorrbackaFoto: MMS-Bild

Knivrån på Norrbacka

En person uppges ha rånats och knivhuggits i låret under kvällen enligt Polisen: - Det ska ha varit 3-4 gärningsmän, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

Vid 18.30-tiden larmades polis till en adress på Norrbacka med anledning av ett personrån. Enigt Polisens ledningscentral har en person knivhuggits i låret och under hot blivit av med värdesaker. Ambulans är utskickad till platsen men målsägande ska inte vara allvarligt skadad enligt de första uppgifterna.
– De åker runt på gångvägar, även en hundpatrull är ute, säger en uppgiftslämnare till märsta.nu

Polis har sökt i stora delar av Arenberga, Norrbacka och stationsområdet. Flera personer ska ha varit inblandade i brottet som rubriceras som grov misshandel och försök till rån. Gärningsmännen bedömdes vara i 13-14-årsåldern och var tre till antalet. Sökningarna blev resultatlösa meddelar polisen under måndagsmorgonen.

defacto_helsida
ica_oktober
happyhomes_2019

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

fme_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

sigtunavatten_standard
defacto_outsider
nrh
connys
colorama_april2