centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Knivrån i Valsta under torsdagskvällen

En person blev under torsdagskvällen rånad i Valsta: - Han blev av med sin mobil och jacka, säger Ola Österling vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

centrum_jul_artikel

Vid 19.55 larmades polis till ett rån i Valsta, en person i okänd ålder hotades med kniv av två personer. De tvingade av honom jacka och mobiltelefon. Därefter lämnade de platsen. Personen tog sig hem och kontaktade polisen varpå det blev en fördröjning i sökningarna efter gärningsmännen.
– Det var försent att söka efter några misstänka, säger Ola Österling vid Polisens ledningscentral.

Brottsrubriceringen är just nu stöld men kan ändras under utredningens gång. Brottsoffret skadades inte i samband med rånet.

trainingpartner_jobb_helsida
colorama_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

fme_oktober
julbord_helsida
tp_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

ica_oktober

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

defacto_jul
greeknighthelsida
happyhomes_2019
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider
connys
nrh
julbord