defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Knivrån i Sigtuna

En person knivrånades på sina hörlurar under natten i Sigtuna.

centrum_artikel
Det var strax efter midnatt som en person hotades med kniv vid en busshållsplats i Sigtuna, tre personer drog fram en kniv och när målsäganden vägrade lämna ifrån sig hörlurarna skars han i ena benet. Gärningsmännen kom dock över hörlurarna därefter och hoppade på en buss. Målsäganden tog sig till vänner där han larmade plis, den aktuella bussen kontrollerades av polis men utan att man hittade några misstänkta.
De är just nu inte gripna men en anmälan om grov rån har upprättats. Polis kommer att säkra övervakningsfilm från bussen.
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

meko_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider