defacto_pan2020
En person rånades på SödergatanFoto: Google Streetview

Knivrån på Södergatan

En person knivrånades strax efter klockan 18 på Södergatan och gärningsmannen försvann mot Sätunaparken: - Ingen är fysiskt skadad, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel

En ensam gärningsman drog upp en kniv och hotade till sig en plånbok från en person på Södergatan i närheten av Sätunaparken. Gärningsmannen försvann sen mot parken gåendes. Polis åkte ut med två patruller, bland annat med hundar. Man lyckades inte få upp något spår eftersom det var mycket folk i området. Både vittnen och målsäganden har förhörts, en anmälan om rån har upprättats.

happy_homes_mars

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

kcbygg_helsida
connys_helsida
sommarlov_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

studeravidare_helsida
speedy_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

marina_helsida
coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

valvet_helsida
studenten2020_helsida

Kvinna misshandlad i Märsta

Blåljus En kvinna misshandlades under natten i Märsta: - Utredningsläget är gott, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
stottasigtuna_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
valvet_outsider
marina_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider