bostadsformedling
Här förs knivmannen bort: - Han var väldigt aggressiv, berättar ett vittne för märsta.nuFoto: MMS-Bild

Här grips knivmannen

Två män skadades i samband med ett bråk ombord på ett tåg vid Sky Citys tågterminal under eftermiddagen.

centrum_artikel

Två personer har skadats i samband med ett knivdrama på Arlanda. Polis har en pågående insats där skriver Aftonbladet. Två personer har huggits varav en i bröstet händelsen ska ha skett på ett tåg vid Arlanda i samband med att bråk bröt ut.
– Det jag kan säga är att vi har fått uppgifter om ett bråk på pendeltåget på Arlanda och att två personer har påträffats skadade, säger Anna Westberg, presstalesperson på polisens ledningscentral, till Aftonbladet

Ett vittne berättar för märsta.nu att flertal ambulanser och polisbilar setts åka på E4:an mot Arlanda. Kort efter incidenten greps en man av väktare, polis övertog sedan gripandet. Ett annat vittne berättar för märsta.nu att mannen var väldigt hotfull och aggressiv i samband med att han fördes bort utanför Sky City.

Polisen meddelar att det aktuella tåget där händelsen inträffade är avspärrat och kommer inte rulla vidare. I övrigt påverkar det inte trafiken förbi Arlanda Central. Skadeläget för de knivskurna är oklart men de har förts med ambulans till sjukhus. En teknisk undersökning kommer att genomföras. De skadade är män och den gripne är också en man bekräftar polisen. Omständigheterna till bråket är just nu okända. Rubriceringen är försök till mord.

Uppdaterad kl. 18.50

spedition_sigtuna
connys_helsida
brobygget_midgard_helsida
marina_helsida
kaa_sigtuna_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
studeravidare_helsida
2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
speedy_helsida

Biljakt förbi Märsta

Blåljus En förare som vägrade stanna i samband med poliskontroll på E4:an satte fart från Knivsta mot Stockholm förbi Märsta.

defacto_helsida
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kaa_outsider
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider