sap_pan
Foto: Genrebild

Knivbråk i samband med lokala lagets match

Märsta Syrianska FC mötte Storvreta i söndags och i samband med matchen uppstod ett knivbråk.

Division 5-mötet mellan Storvreta och Märsta Syrianska urartade på grund av händelser utanför planen. UNT rapporterar att en klick av Storvretas publik hamnade i dispyt med Märsta Syrianskas bänk, då ska en kniv ha kommit fram varpå ett flertal spelare från Märsta Syrianska rusade dit. Fem spelare i Märsta Syrianska visades ut.
– Jag har pratat med båda föreningarna och historien stämmer ganska överens, vilket inte är så vanligt, och det är bra. Storvreta ska haft en klick med grabbar utanför planen som betett sig illa. En ledare i Märsta ska då ha sagt till, oklart på vilket sätt, och när han gjorde det kom det tydligen fram en kniv. Då rusade Vera spelare från Märsta och personer från deras klack, om man kan säga så, till och det uppstod bråk. Vem som slog vem vet jag inte men domaren skrev upp några spelare som lade sig i och satte sig sedan i säkerhet, säger Johan Richt, ordförande i Upplands fotbollförbund till UNT.

Domaren har lämnat in sin rapport under tisdagen, lagen kommer sen att få ge sin bild av händelsen, föreningarnas styrelser ska även kallas till möte med Upplands FF. Johan Richt tycker att hela händelsen är bedrövlig eftersom man arbetar med att få till bättre matchmiljöer. Det ska även ha varit vissa problem kring Storvretas matcher tidigare från en del personer. Matchen avbröts i minut 83 vid ställningen 5-3 till Storvreta. Det är oklart vilket slutresultat som fastställs.

social_helsida
mp_helsida_april
pantamera_avc_helsida
kso_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
helsida_sfs
connys_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
outsider_social
pantamera_out
mp_outsider2022
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
kso-duell_out
sfs_out
nrh
swedol_outsider