centrum_panorama2020
Foto: Pressbild

Knapp minskning av bostadspriserna

Sista kvartalet förra året innebar en prisnedgång på både villa- och bostadsrättspriser.

Bostadsrätterna och villapriserna minskade med en procent sista kvartalet förra året. Mellan oktober-december såldes 53 villor till ett snittpris av 4,6 miljoner kronor. Antalet bostadsrättsaffärer var 142 stycken under samma period till ett snittpris av 2,1 miljoner kronor. Inga fritidshus såldes.

Källa: Newsworthy

salong_elisabeth_helsida
2020_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

happy_homes_mars
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
festspec_corona_helsida

Inbrottstjuvarna håller låg profil

Notiser För andra veckan i rad noterades inte ett enda inbrott i kommunen enligt Polise: - Folk är hemma. Det tvåbenta inbrotts-skyddet fungerar, säger Grannsamverkarnas ordförande David Lundqvist.

coronakrisen

Rekordmånga varsel

Nyheter Rekordmånga i länet har varslats enligt siffror från Arbetsförmedlingen: - Vi har aldrig tidigare sett så höga varseltal under en månad. Den senaste veckan har antalet personer berörda av varsel fördubblats. Vi ser nu också en spridning till transport och handel, säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen.

defacto_helsida
marina_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Skottljud var fyrverkerier

Blåljus Sent på fredagskvällen larmades polis om skottljud i Märsta: - Det är ingen skottlossning. Det är folk som skjuter raketer, sa Jenny Ryberg, vakthavande befäl vid regionsledningscentralen till Aftonbladet under natten.

speedy_outsider
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
marina_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
ridskola_2020_outsider