defacto_panorama
Foto: Insändarbild/Sigtuna Alpina
Foto: Insändarbild/Sigtuna Alpina
Foto: Insändarbild/Sigtuna Alpina
Foto: Insändarbild/Sigtuna Alpina

Klubbmästerskap hos Sigtuna Alpina

Det hölls Sigtuna Alpinas klubbmästerskap på söndagen med många lokala deltagare.

Sigtuna Alpina har haft en trasslig vinter med trasig pistmaskin och vikande medlemsantal men sponsorerna lyckades få igång backen även denna säsong och på söndagen var det klubbmästerskap. Tidigare under säsongen har Vicor White gästat backen och hållit ett event för ca 40 skidåkare i backen. Victor som just avslutat sin OS-satsning.

I Sigtunamästerskapen som är avslutning på säsongen har ungdomarna tävlat i slalom, slope och big jump. Föreningen visade upp fyra åldersklasser och även en damklass i samtliga kategorier.
– I bokslutet kan vi skriva in att vi slagit rekord i engagemang hos invånare, att säsongen har slagit rekord, trots den sena och tröga starten, samt rekord för deltagande i skidskolan, berättar Albin Clarstierna, styrelseledamot och kommunikationsansvarig.

Nu tar Sigtuna nya tag för kommande vinter med en ny lift som nyligen köpts in. Jonas Thyni är ordförande i föreningen som nyligen höll årsstämma.
– En ny vinter på Sigtunafjället kommer förmodligen slå nya rekord för såväl skidskola som medlemsantal, fortsätter Albin Clarstierna.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

sportfiskebanner2
vuxenutbildning2

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

happy_homes_juli
sap_valet2018
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

steningeslottsommar

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

veterankraft_standard
forskontor
outsider_defacto
connys
sigtunavatten_standard
val2018
objekt4
sap_outsider
Norra Redovisningshuset
outsider_moderat
nfc_vinter
objekt3
vuxentutbildning
objekt2
yearlingsales