defacto_pan
Foto: Insändarbild/Sigtuna Alpina
Foto: Insändarbild/Sigtuna Alpina
Foto: Insändarbild/Sigtuna Alpina
Foto: Insändarbild/Sigtuna Alpina

Klubbmästerskap hos Sigtuna Alpina

Det hölls Sigtuna Alpinas klubbmästerskap på söndagen med många lokala deltagare.

Sigtuna Alpina har haft en trasslig vinter med trasig pistmaskin och vikande medlemsantal men sponsorerna lyckades få igång backen även denna säsong och på söndagen var det klubbmästerskap. Tidigare under säsongen har Vicor White gästat backen och hållit ett event för ca 40 skidåkare i backen. Victor som just avslutat sin OS-satsning.

I Sigtunamästerskapen som är avslutning på säsongen har ungdomarna tävlat i slalom, slope och big jump. Föreningen visade upp fyra åldersklasser och även en damklass i samtliga kategorier.
– I bokslutet kan vi skriva in att vi slagit rekord i engagemang hos invånare, att säsongen har slagit rekord, trots den sena och tröga starten, samt rekord för deltagande i skidskolan, berättar Albin Clarstierna, styrelseledamot och kommunikationsansvarig.

Nu tar Sigtuna nya tag för kommande vinter med en ny lift som nyligen köpts in. Jonas Thyni är ordförande i föreningen som nyligen höll årsstämma.
– En ny vinter på Sigtunafjället kommer förmodligen slå nya rekord för såväl skidskola som medlemsantal, fortsätter Albin Clarstierna.

hostfest_centrum

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

defacto_host2018
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

connys
objekt4
sbrf_sep
sportfiske_banner
komvuxq3_4
outsider
nrh
sigtunavatten_standard
objekt3
objekt2