moderaterna_riksdag
FC Arlandas styrelse med Vadim JevtushenkoFoto: Instagram/FC Arlanda

Klubbchefens första drag: Hämtar förre landslagstränaren

Igår meddelade FC Arlanda att man anställt Sten Carlgren som klubbchef, kort därpå släppte man ytterligare en nyhet om att man plockat in Vadmim Jevtushenko, tidigare landslagstränare i Ukraina och många år i Valsta Syrianska.

centrum_artikel

Vadmim Jevtushenko är ett känt ansikte internationellt efter många år i dåvarande Sovjets landslag. Han vann SM-guld med AIK och i början av 2000-talet engagerades han som tränare i Valsta Syrianska IK som numera är nedlagt efter konkurs. Jevtushenko förde så när upp märstaklubben till Superettan men föll på målsnöret ett par gånger. Han har sedan dess tränat Ukrainas landslag och flera andra klubbar i Ukraina. Nu är han dock tillbaka i Märsta med FC Arlanda.
– ag har fått chansen att träffa FC Arlandas nya styrelse och fick ett mycket bra och proffsigt intryck. Jag är oerhörd glad och stolt över rollen som huvudtränare. Vi har kommit överens om ett långsiktigt samarbete tillsammans och jag ser fram emot att få dra igång detta arbete, uppger Jevtushenko i ett inlägg på Instagram.

handbollsskola

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

2020_helsida
centrum_helsida2020
mod_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh
centrum_sommar_out
moderat_outsider
swedol_outsider