defacto_panorama
Daniel Wellingtons butik på Terminal 5Foto: Pressbild/Swedavia

Klockjätten öppnar unik butik

Daniel Wellington öppnar en unik fysisk butik på Arlanda fram till 30:e januari.

Klock- och e-handelsfenomenet Daniel Wellington har öppnat en butik på Arlanda som säljer klockor som inte finns i e-handeln. Han har sedan tidigare en pop-up-store på just Arlanda samt i MOOD-gallerian i Stockholm. Butiken ligger i Terminal 5.
– Flygplatser är idealiska arenor för varumärken som expanderar, både genom mixen av människor och nationaliteter men även för att många resenärer är öppna för att testa något nytt, kommenterar Magnus Ros, chef för Commercial services på Swedavia i ett pressmeddelande.

vuxenutbildning2
happy_homes_juli
steningeslottsommar
sportfiskebanner2
socialutmarkelse

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

Ny linje från Norwegian trots flygskatten

Näringsliv Norwegian som tidigare i veckan deklarerade att man slutar flyga till två destinationer i USA från Arlanda lanserar nu en ny rutt mellan Arlanda-Tallin: - Vi kommer ha viss kapacitetsökning i Sverige i år men en större kapacitetsökning kommer till grannländerna, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmberg Jacobsson till Dagens Industri.

VD:n lämnar Destination Sigtuna

Näringsliv Eva Camél Fuglseth slutar som VD på Destination Sigtuna efter två år som tf VD och VD efter Camilla Zedendahl: - Jag har haft två fantastiska, utmanande och lärorika år i en otroligt expansiv destination, säger Eva Camél Fuglseth i ett pressmeddelande.

Norwegian drar in linjer till USA

Näringsliv Norwegian drar in direktlinjer från Arlanda till två destinationer i USA på grund av flygskatten: - Till stor del beror det på flygskatten, men också på en allmän politisk ovilja för att satsa på och utveckla linjenätet i Sverige, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson, kommunikationschef på Norwegian, till Radio Stockholm.

outsider_defacto
yearlingsales
vuxentutbildning
outsider_moderat
Norra Redovisningshuset
objekt3
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
sap_outsider
objekt2
val2018
veterankraft_standard
forskontor
connys
objekt4