centrum_panorama2020
Foto: Swedavia

Klockjätten öppnar tillfällig butik på Arlanda

Klockjätten Daniel Wellington öppnar upp sin första butik i Europa på Arlanda: - Vi är glada att kunna erbjuda våra resenärer ett bredare reseproduktutbud på Arlanda samtidigt som vi är stolta över att Daniel Wellington väljer att göra sin första europeiska etablering hos oss, kommenterar Magnus Ros, chef för Commercial Services på Swedavia.

centrum_artikel

Daniel Wellington som gjort succé på Instagram genom att lägga ut följares bilder har över 2 miljoner följare. Under en begränsad tid kommer klockföretaget att få en Pop-up-butik på Arlanda. Fram till 15:e november kommer resenärer kunna handla på Terminal 5, airside.
– Att öppna vår första butik i Europa på en flygplats och dessutom på hemmaplan, är såklart extra roligt, säger Martina Engwall, Head of Travel Retail på Daniel Wellington, i ett pressmeddelande.

sommarlov_helsida
studenten2020_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

speedy_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

defacto_helsida
studeravidare_helsida
connys_helsida
kcbygg_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
speedy_outsider
nrh