defacto_panorama_mustasch
Foto: Swedavia

Klockjätten öppnar tillfällig butik på Arlanda

Klockjätten Daniel Wellington öppnar upp sin första butik i Europa på Arlanda: - Vi är glada att kunna erbjuda våra resenärer ett bredare reseproduktutbud på Arlanda samtidigt som vi är stolta över att Daniel Wellington väljer att göra sin första europeiska etablering hos oss, kommenterar Magnus Ros, chef för Commercial Services på Swedavia.

centrum_farsdag_artikel

Daniel Wellington som gjort succé på Instagram genom att lägga ut följares bilder har över 2 miljoner följare. Under en begränsad tid kommer klockföretaget att få en Pop-up-butik på Arlanda. Fram till 15:e november kommer resenärer kunna handla på Terminal 5, airside.
– Att öppna vår första butik i Europa på en flygplats och dessutom på hemmaplan, är såklart extra roligt, säger Martina Engwall, Head of Travel Retail på Daniel Wellington, i ett pressmeddelande.

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

fme_oktober
greeknighthelsida
happyhomes_2019

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

centrum_farsdag
ica_oktober
sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

colorama_april2
greeknight_outsider
connys
nrh