januari
KLMFoto: Pressbild/KLM

KLM-plan till Arlanda bombhotades

Ett KLM-plan till Arlanda bombhotades innan avfärd från Amsterdam under onsdagen.

centrum_artikel

Under onsdagen bombhotades ett KLM-plan som skulle flyga från Amsterdam Schiphol till Arlanda. Passagerarna hade redan gått ombord rapporterar Aviation24 och fick evakueras samtidigt som delar av en terminal på flygplatsen fick spärras av. Polis kunde senare under onsdagskvällen gripa en man i Haarlem utanför Amsterdam. Två flighter ställdes in från KLM:s sida då planet fick tas in för service. Planet var av typen Boeing 737-700.

centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
2020_helsida
meko_helsida
prima_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

januari_helsida
connys_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

prima_outsider
moderat_outsider_jan
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider