defacto_pan2020
Foto: Pressbild/KLM

KLM och Air France tredubblar trafik på Arlanda

KLM och Air France ökar kraftigt från Arlanda trots coronapandemin.

centrum_artikel

Flygtorget rapporterar om att Air France och KLM drar upp antalet flighter till och från Arlanda. Både destinationerna Amsterdam och Paris ökar från 7 till 21 flyg i veckan, KLM på den förstnämnda och Air France på den senare.
– Vi vill finnas där för alla våra kunder som vill och behöver resa genom att erbjuda en säker och hållbar resa, säger Martin Kotte, Sales manager Air France KLM Sverige, enligt Flygtorget.

Även Telenor lanserar 5G i Sigtuna

Näringsliv Det är inte bara Tele2 som lanserat 5G i kommunen utan även Telenor: - Det känns grymt att vi är igång med vår ambitiösa utrullningsplan av 5G-nätet som inledningsvis fokuserar främst på större städer och populära sommar- och vinterorter, uppger Andres Suazo, mobilnätschef på Telenor Sverige.

2020_helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
prima_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

speedy_vinter_helsida

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

januari_helsida
swedol_outsider
prima_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
moderat_outsider_jan
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider