moderaterna_panorama
Foto: Pressbild/KLM

KLM och Air France tredubblar trafik på Arlanda

KLM och Air France ökar kraftigt från Arlanda trots coronapandemin.

Flygtorget rapporterar om att Air France och KLM drar upp antalet flighter till och från Arlanda. Både destinationerna Amsterdam och Paris ökar från 7 till 21 flyg i veckan, KLM på den förstnämnda och Air France på den senare.
– Vi vill finnas där för alla våra kunder som vill och behöver resa genom att erbjuda en säker och hållbar resa, säger Martin Kotte, Sales manager Air France KLM Sverige, enligt Flygtorget.

liber_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

connys_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
marinan_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
marina_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022