budget_panorama
Johanna KlingvalFoto: Pressbild

Klingvall ny CFO i Arlandastad Holding

Arlandastad Holding har anställt Johanna Klingvall som ny CFO med start i mitten av oktober. Hon får ett övergripande ansvar över bolagets ekonomi.

centrum_artikel

Johanna Klingvall kommer att ha ett helhetsansvar för Arlandastad Holdings ekonomiska och finansiella frågor. Hon kommer närmast från ett konsultuppdrag som kontroller på fastighets- och fondbolaget Areim. Hon har varit redovisningschef på exempelvis AB Strängbetong, VR Track Sweden och Skanska Asfalt och Betong.
– Det känns fantastiskt roligt att få vara en del av den utvecklingsresa som Arlandastad Holding gör. Jag ser att jag med min långa erfarenhet inom fastighetsbranschen och mitt driv att förstå affären kommer kunna bidra till ytterligare utveckling av bolaget, säger Johanna Klingvall i ett uttalande.

Arlandastad Holding investerar årligen i en rad stora projekt i Arlandaområdet och håller på med utvecklingen av Scandinavian XPO och Drivelab:
– Det är speciella tider vi lever i och därför gör det mig extra glad att vi kan fortsätta arbeta långsiktigt och framåtriktat och nu välkomna Johanna som CFO. Med hennes gedigna kunskap och erfarenhet inom fastighetsbranschen och av större projekt är hon rätt person på rätt plats, säger Dieter Sand vd, Arlandastad Holding.

helsida

NRH stödjer BRIS-arbete

Näringsliv Sigtunabon David Sandberg Hjelm föreläste för Norra Redovisningshusets personal som samtliga samtidigt passade på att bli stödmedlemmar: - Jag tycker BRIS gör ett fantastiskt jobb och vi vill stödja deras arbete, säger Johan Sandberg, VD för Norra Redovisningshuset.

Rekorddag för ABS Wheels

Näringsliv ABS Wheels satte nytt omsättningsrekord för sin e-handel med tre miljoner kronor för en dag: -Gårdagen (måndag, reds anm) var vår all-time high under ett dygn men hela föregående vecka har legat runt 48 procent högre i försäljning, säger Vd Andie Lahdo till ehandel.se

landsbygdsdag
centrum_helsida2020
personal_sandstrom_helsida
speedy_vinter_helsida
corner_helsida

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

happyhomes_sommar2020

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

defacto_helsida
2020_helsida
meko_helsida
connys_helsida
boisigtuna
outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
budget_outsider
meko_outsider
corner_outsider
personal_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out