liber_pan_sommar
Johanna KlingvalFoto: Pressbild

Klingvall ny CFO i Arlandastad Holding

Arlandastad Holding har anställt Johanna Klingvall som ny CFO med start i mitten av oktober. Hon får ett övergripande ansvar över bolagets ekonomi.

swedol_artikel

Johanna Klingvall kommer att ha ett helhetsansvar för Arlandastad Holdings ekonomiska och finansiella frågor. Hon kommer närmast från ett konsultuppdrag som kontroller på fastighets- och fondbolaget Areim. Hon har varit redovisningschef på exempelvis AB Strängbetong, VR Track Sweden och Skanska Asfalt och Betong.
– Det känns fantastiskt roligt att få vara en del av den utvecklingsresa som Arlandastad Holding gör. Jag ser att jag med min långa erfarenhet inom fastighetsbranschen och mitt driv att förstå affären kommer kunna bidra till ytterligare utveckling av bolaget, säger Johanna Klingvall i ett uttalande.

Arlandastad Holding investerar årligen i en rad stora projekt i Arlandaområdet och håller på med utvecklingen av Scandinavian XPO och Drivelab:
– Det är speciella tider vi lever i och därför gör det mig extra glad att vi kan fortsätta arbeta långsiktigt och framåtriktat och nu välkomna Johanna som CFO. Med hennes gedigna kunskap och erfarenhet inom fastighetsbranschen och av större projekt är hon rätt person på rätt plats, säger Dieter Sand vd, Arlandastad Holding.

happyhomes_sommar2020
coronakrisen

Efterfrågan inom hotellnäringen på väg upp

Näringsliv I takt med att Sverige öppnar upp spår nu hotellbranschen en bättre höst: - Som företagare i besöksnäringen kan jag nu se ljuset i tunneln och efterfrågan för andra halvåret ser betydligt bättre ut än både 2018 och 2019, vilket är glädjande, säger Lotta Giesenfeld Boman, vd och ägare Sigtunahöjden Hotell och Konferens.

liber_sommar_helsida
coronakrisen

Stor efterfrågan på internationella flygresor till Arlanda

Näringsliv Efterfrågan på flygresor är på väg upp igen rapporterar SVT Stockholm: - Vi bedömer att det blir en kraftig återhämtning nu men från väldigt låga nivåer, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms handelskammare, till SVT.

2020_helsida
brobygget_night

Kommunen hyllas för många laddplatser

Näringsliv Sigtuna kommun hyllas av Volkswagen för att de har många laddpunkter per 1000 invånare: - Det är inte bara kommunerna som avgör hur många laddpunkter det byggs på en viss ort, men det är ändå viktigt att lyfta fram toppkommunernas insats, i detta fall Strömstad, Åre och Sigtuna. Kommunerna har en viktig roll som lokal pådrivare och samverkanspart gentemot andra aktörer, säger Sten Forsberg, chef Volkswagen Personbilar Sverige.

coronakrisen

Ljusning i sikte för flygresandet

Näringsliv Swedavias tio flygplatser må ha tappat drygt 3,1 miljoner resenärer i maj jämfört med för två år sedan men månaden var ändå en ljuspunkt jämfört med förra året.

brobygget_day
centrum_helsida2020
ungsatsning
rentawreck_helsida
nedläggningen av Bromma

Plan för Arlanda presenteras i december

Näringsliv En plan för Arlandas framtida kapacitet ska presenteras i december.

helsida_var2021
mp-helsida
coronapandemin

Sex nya SAS-linjer återstartar

Näringsliv SAS återstartar sex europeiska linjer från Arlanda under juni.

defacto_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
mp-outsider
brobygget_night_out
connys
nrh
rentawreck_outsider
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
ungsatsning-outsider
ridskola_2020_outsider
aftenbil_outsider
brobygget_day_out
sigtuna_vatten_outsider