rantebanner
Vinyl laddar för sista festen på lördagFoto: Vinyl
Här festas det till Björn Rosenström som intog Harrys under 2015Foto: Magnus Granhagen

Klassisk nattklubb slår igen

Märstas klassiska nattklubb på Stationsgatan 4, idag Vinyl, slår igen: - Vi vill tacka för den här tiden, nu finns det andra planer för fastigheten, kanske det i framtiden kommer en annan restaurang där, säger Charbel Daoud som äger verksamheten tillsammans med sina bröder.

sommar

Idag heter Märstas nattklubb Vinyl. Genom åren har det varit Deringers, Medusa, Peters, Golden Memories, Kung Carl och Harrys. Många kommuninvånare är de som tillbringat festkvällarna där. Men nu är det slutfestat. På lördag äger sista festen rum meddelar Vinyl på sin facebooksida.

Vinyl ägs idag av familjen Daoud, Charbel Daoud meddelar att HSB som är fastighetsägare löser ut avtalet i förtid. HSB har andra planer för fastigheten som är en av Märstas äldsta.
– Det finns andra planer för fastigheten men inget är vad jag förstår riktigt klart med fastighetsplanerna men avtalet mellan fastighetsägare & hyresgäst är klart, säger Charbel Daoud.

Sedan tidigare finns det en detaljplan för området som klubbats igenom, i den ingår en ombyggnad av Sätuna torg och den aktuella fastigheten. Hur långt fram i tiden det ligger är inte känt. Nyligen öppnade dock Pizzeria Campino upp efter en renovering så det borde ligga några år fram i alla fall.

Charbel Daoud som äger Vinyl tillsammans med sina bröder Isa och Alfons vill bara att folk ska komma och njuta av sista helgen. En del av den gamla personalen kommer att vara med.
– De har själva kontaktat oss och vill vara med denna sista kväll, vi hoppas alla får det trevligt.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

varumarke_defacto_sommar
sommar
extra

Spikat med Rockplocket igen

Nöjesnyheter Rockplocket kommer tillbaka igen efter sex år i dvala - Det blir en härlig kväll med 13 orkestrar som redan är klara, säger initiativtagaren Ove Jansson.

theweek2017

Intim gästade Märsta

Nöjesnyheter Popduon Intim gästade Vinyl i Märsta för en bejublad spelning under lördagen: - Intim brukar sätta fart på folket, säger artistbokaren Abu på Vinyl.

Konstutställning på Wenngarn

Kulturnyheter Ewa Persson håller konstgalleriet på Wenngarns slott och just nu pågår utställning: - Nu har jag hängt en mixad utställning med alla konstnärers verk. Det är super häftigt!! Lite maffigt. Vitt skilda stilar, olika tolkningar och uttryck. Något för alla, berättar Eva för märsta.nu

magget_v16
happy_homes_sommar

Shereen efter finalen: Har fått en upplevelse för livet

Nöjesnyheter På torsdag kväll sändes finalen av Det stora tårtslaget med Shereen Saouk från Märsta. Hon vann inte men är så klart nöjd ändå med insatsen i programmet: - Jag är jättestolt och nöjd med alla mina tårtor, jag hade inte gjort något annorlunda. Stort tack till alla som följt och hejjat på mig. Jag känner mig som en vinnare ändå, säger Shereen Saouk till märsta.nu

Zara Larsson ny i Wall of Fame

Nöjesnyheter Zara Larsson är det nya ansiktet på Arlandas ”Wall of fame” som möter resenärer i ankomsthallen på terminal 5: - Jag är stolt över att få välkomna Zara Larsson som ny deltagare i vårt porträttgalleri. Hon representerar i allra högsta grad det svenska musikundret men med sin uppriktighet och frispråkighet är Zara också en symbol för den öppenhet som Stockholm är synonymt med i världen, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.

Peter klippte hemlösa igen

Märstafolket Peter Aslan från Steninge medverkade för andra året i rad i Vi på Medis där han klippte hemlösa: - Det var en otrolig upplevelse, säger Peter till märsta.nu

Norra Redovisningshuset
lions_standard
sommar
colorama_jan
mik_camp
standard
Frisyr – Standard
Festspecialisten – Standard
connys
sfssommar
standard_ridskola
cricketklubben