eurosko2
Vinyl laddar för sista festen på lördagFoto: Vinyl
Här festas det till Björn Rosenström som intog Harrys under 2015Foto: Magnus Granhagen

Klassisk nattklubb slår igen

Märstas klassiska nattklubb på Stationsgatan 4, idag Vinyl, slår igen: - Vi vill tacka för den här tiden, nu finns det andra planer för fastigheten, kanske det i framtiden kommer en annan restaurang där, säger Charbel Daoud som äger verksamheten tillsammans med sina bröder.

marstac_aug

Idag heter Märstas nattklubb Vinyl. Genom åren har det varit Deringers, Medusa, Peters, Golden Memories, Kung Carl och Harrys. Många kommuninvånare är de som tillbringat festkvällarna där. Men nu är det slutfestat. På lördag äger sista festen rum meddelar Vinyl på sin facebooksida.

Vinyl ägs idag av familjen Daoud, Charbel Daoud meddelar att HSB som är fastighetsägare löser ut avtalet i förtid. HSB har andra planer för fastigheten som är en av Märstas äldsta.
– Det finns andra planer för fastigheten men inget är vad jag förstår riktigt klart med fastighetsplanerna men avtalet mellan fastighetsägare & hyresgäst är klart, säger Charbel Daoud.

Sedan tidigare finns det en detaljplan för området som klubbats igenom, i den ingår en ombyggnad av Sätuna torg och den aktuella fastigheten. Hur långt fram i tiden det ligger är inte känt. Nyligen öppnade dock Pizzeria Campino upp efter en renovering så det borde ligga några år fram i alla fall.

Charbel Daoud som äger Vinyl tillsammans med sina bröder Isa och Alfons vill bara att folk ska komma och njuta av sista helgen. En del av den gamla personalen kommer att vara med.
– De har själva kontaktat oss och vill vara med denna sista kväll, vi hoppas alla får det trevligt.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

farbrorbla_host2017
happy_homes_sommar
jul2018
extra

Coldplay hjälpte märstabo med insamling

Nöjesnyheter Märstabon Abdi Addow samlar in pengar för en ambulans efter terrorattacken i Mogadishu, oväntad hjälp till insamlingen kom från Coldplay som retweetade insamlingen: - Vi fick in 200 000 kronor på bara 40 timmar. Coldplay har också delat insamlingen på Twitter, där de har 24 miljoner följare – vilket är enormt. Vi är jättetacksamma, säger Abdi Addow till Aftonbladet.

forskontor

”Tessan” kan bli Årets PT

Nöjesnyheter Therese ”Tessan” Berkovits (fd Johansson) har nominerats till Årets PT: - Fantastiskt kul att vara en av de nominerade bland flera tusen förslag som kommit in, säger ”Tessan”.

dackia_vinter2018

Barnens Kulturdag för andra året

Kulturnyheter Lördagen blir späckad av aktiviteter i kulturens tecken vid Kulturtorget i Märsta: - Överallt i huset händer det något spännande! Fri entré till allt, säger Karin Andén, kultursekreterare i Sigtuna kommun.

Barnteater i Valsta

Kulturnyheter Vänsterpartiet fortsatte sin tradition med Barnteater och höll den i lördags i samarbete med ABF och Lilla Parken i Valsta Centrum.

Fredrik gör skitjobbet

Märstafolket Fredrik Lundgren, 57, från Märsta har skitgörat i samband med Aurora17, han levererar nämligen toaletter och duschar till Försvarets platser i Stockholm och Uppsala län: - Det är dygnet runt just nu, säger Fredrik till märsta.nu

Sätuna får en egen dag

Nöjesnyheter Efter de senaste händelserna på Sätuna avser handlare och boende att det ska arrangeras en Sätuna Dag 30:e september: - Det huvudsakliga syftet är att vi i Märsta kan ha en positiv ton, det har blivit mycket negativt i media, vi vill göra något positivt på Sätuna, att träffas och umgås, säger initiativtagare och ICA handlaren Dan Enroth.

connys
lions_standard
colorama_jan
cricketklubben
slutstation
standard
frisyr2018
matcher_skanela
blackfriday
standard_ridskola
Festspecialisten – Standard
yrkesutbildningen
dalgatan7b
skolgatan6d
agy2
dogranch
nfc_vinter
steningeliden32
borg
Norra Redovisningshuset