centrum_panorama2020
Foto: Pressbild/MTR

Klartecken för MTR att ta över pendeltågstrafiken

Förvaltningsrätten avslår SJ:s överklagan om pendeltågsupphandlingen i Stockholm och därmed är det klart med att MTR tar över trafiken.

centrum_artikel

SJ hade överklagat MTR:s vinnande anbud av pendeltågsupphandlingen i vintras. Förvaltningsrätten har nu avslagit begäran om överprövning. MTR kommer därmed att ta över trafiken från 11:e december och tio år framåt. SJ ansåg att landstinget brutit mot likabehandlingsprincipen under upphandlingen, något som rätten inte håller med om.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

2020_helsida
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

sportlov_sigtuna
centrum_helsida2020
connys_helsida
salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
happyhomes_2019
teatergrillen_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys
sportlov_sigtuna_outsider