defacto_panorama_mustasch
Foto: Pressbild/MTR

Klartecken för MTR att ta över pendeltågstrafiken

Förvaltningsrätten avslår SJ:s överklagan om pendeltågsupphandlingen i Stockholm och därmed är det klart med att MTR tar över trafiken.

SJ hade överklagat MTR:s vinnande anbud av pendeltågsupphandlingen i vintras. Förvaltningsrätten har nu avslagit begäran om överprövning. MTR kommer därmed att ta över trafiken från 11:e december och tio år framåt. SJ ansåg att landstinget brutit mot likabehandlingsprincipen under upphandlingen, något som rätten inte håller med om.

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

defacto_mustach_helsida
fme_oktober

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

happyhomes_2019
centrum_host_helsida

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

sigtunavatten_standard
agy_oppethus
ica_oktober
greeknighthelsida

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

greeknight_outsider
agy_oppethus_outsider
connys
colorama_april2
nrh